Bjorn Veldhuizen, Senior Manager Operations B2B bij RWE Energy Nederland

“Leon is een nuchter en pragmatisch persoon met uitstekende analytische skills. Hij is oplossingsgericht en draagt proactief bij aan het resultaat. Leon heeft voor ons uitstekende data-analyses uitgevoerd betreffende voor- en nacontroles van de grootzakelijke facturatieruns. Daarnaast heeft hij analyses opgezet en uitgevoerd van onder andere mismatches en afstemming tussen gefactureerde, geprognosticeerde en gealloceerde volumes. Hij heeft uitstekende kennis van de processen in de energiemarkt die er toe bijdragen dat hij eenvoudig procesverbeteringen aan kan geven. Bovendien is Leon een persoon waar je makkelijk mee samenwerkt.”

ICE Energie Professionals

Ervaar zelf de deskundigheid van Leon de Graaf

Perry van de Goorberg, Programma- en projectmanager bij Essent

“I hired Leon mainly for data analyzing activities in a migration project in the period April 2010 - January 2011. Within this role he delivered good results. His energy market expertise, analyzing capabilities, pragmatic way of working and his motivation to clearify all what's unclear resulted in high quality analyzing result. He's a hard worker, working in the background (what he prefers), with great analyzing skills and a good teamplayer!”

Achmea

Luit Prinsen, Service Delivery Manager Telecom bij Alliander

“Leon is een ervaren en enthousiaste data-analist met uitstekende communicatieve vaardigheden. Deze skills zijn erg nuttig gebleken in het datakwaliteitstraject op aansluitgegevens bij Liander. Naast data-analyse is Leon goed in staat om, op basis van de analyse uitkomsten en gegeven het figerende datakwaliteitsbeleid, alternatieven aan te reiken om de geanalyseerde data-asynchroniteit op te lossen.”