Via data-analyse naar de kern

Veel programma's die binnen het bedrijfsleven gebruikt worden, hebben veelal allerhande rapportagemogelijkheden in zich. In principe kan elk veld dat ingevuld wordt ook gerapporteerd worden. Het maken van de juiste rapportage vergt vaak specialistische kennis van het programma, maar vooral ook praktische kennis: welke velden worden gevuld en waar worden deze voor gebruikt? Een analyse alleen op dit gegeven geeft soms al bijzondere bevindingen.

De Graaf Business kan u begeleiden in het (laten) maken van een goede rapportage. Hiervoor wordt de aanwezige kennis en kunde bij u in de organisatie gebruikt om de gevraagde gegevens, en wellicht meer, boven water te krijgen. Op deze gegevens kunnen vervolgens analyses worden losgelaten. Denkt u bijvoorbeeld aan datakwaliteit, volledigheid en consistentie.

Access als primair middel

Ontdek de mogelijkheden van De Graaf business

De Graaf business helpt uw organisatie verder

Via data-analyse kan vaak de oorzaak van problemen achterhaald worden. Ook vormt het veelal de basis voor goede en complete rapportages. De Graaf business is uw organisatie niet alleen van dienst op het gebied van data-analyse en datakwaliteit, maar ook op het gebied van procesmanagement, projectmanagement en business consultancy. Zo weet u niet alleen wát de problemen en oplossingen zijn, maar ook hóe deze oplossingen het beste geïmplementeerd kunnen worden. Lees meer over de diensten van De Graaf business.