De verbindende schakel

Als business consultant houdt De Graaf business zich bezig met dienstverlening op het gebied van advies en de implementatie van projecten. Hierbij vormt De Graaf business de belangrijke schakel tussen de IT-afdeling en andere betrokken afdelingen en partijen, bijvoorbeeld wanneer er nieuwe systemen of werkwijzen ingevoerd moeten worden of wanneer er (potentiële) problemen spelen rondom datakwaliteit. Als verbindende schakel tussen verschillende ketens binnen uw organisatie stuurt De Graaf business op samenwerking tussen alle betrokken partijen. Op deze wijze weet De Graaf business te verbinden over afdelingen en bedrijfsonderdelen heen om zo de efficiency van de verschillende processen te verbeteren.

Uw bedrijf of organisatie kan op verschillende manieren gebruikmaken van business consultancy door De Graaf business. De doelstelling is in alle gevallen het verbeteren van de efficiency van verschillende processen, zoals de bedrijfsstrategie, operationele processen en de bedrijfsvoering. Zo had De Graaf business bij netwerkbedrijf Alliander de taak om te inventariseren wat er aan software nodig was om de rol van kwaliteitsmanager te vervullen. Tijdens een eerdere opdracht bij Achmea hield De Graaf business zich meer bezig met de samenwerking tussen business en IT. De business consultancy van De Graaf business kan dus op verschillende manieren worden ingevuld, ook in úw organisatie.

Leon de Graaf: dé partner voor uw organisatie

Bekijk ook de andere diensten van De Graaf business

Bent u benieuwd naar de verschillende invullingen van business consultancy door De Graaf business? Bekijk dan alle diensten, waaronder data- en procesmanagement en informatiemanagement. Zijn er bestaande informatie- of datasystemen waarmee u als organisatie tegen problemen oploopt? De Graaf business gaat voor u op zoek naar de bron van het probleem en zorgt voor gerichte oplossingen voorzien van passend advies. Wanneer er nieuwe systemen geïmplementeerd moeten worden, treedt De Graaf business op als verbindende schakel tussen de verschillende betrokken afdelingen binnen uw organisatie.