Informatiemanagement lees meer ›

De Graaf Business kan u begeleiden in het (laten) maken van een goede rapportage. Hiervoor wordt de aanwezige kennis en kunde bij u in de organisatie gebruikt om de gevraagde gegevens, en wellicht meer, boven water te krijgen. Op deze gegevens kunnen vervolgens analyses worden losgelaten. Denkt u bijvoorbeeld aan datakwaliteit, volledigheid en consistentie.

Data- en procesmanagement lees meer ›

In een aantal gevallen vragen eerdere werkzaamheden of analyses om een verandering in bestaande processen. Daarnaast kunnen wetswijzigingen, veranderde markomstandigheden of efficiëntieoverwegingen vragen om verandering in werkwijzen en processen. Ook hierin staat De Graaf business u met raad en daad bij. Bijvoorbeeld door samen met u en uw collega’s de processen inzichtelijk te maken en waar wenselijk aan te passen.

Business consultancy lees meer ›

Als business consultant houdt De Graaf business zich bezig met dienstverlening op het gebied van advies en de implementatie van projecten. Hierbij vormt De Graaf business de belangrijke schakel tussen de IT-afdeling en andere betrokken afdelingen en partijen, bijvoorbeeld wanneer er nieuwe systemen of werkwijzen ingevoerd moeten worden of wanneer er (potentiële) problemen spelen rondom datakwaliteit. Als verbindende schakel tussen verschillende ketens binnen uw organisatie stuurt De Graaf business op samenwerking tussen alle partijen die bij het betreffende project betrokken zijn. Op deze wijze weet De Graaf business te verbinden over afdelingen en bedrijfsonderdelen heen om zo de effectiviteit van de verschillende processen te verbeteren.

Projectmanagement lees meer ›

Naast business consultant is Leon de Graaf ook werkzaam als business analist en projectmanager. Hij voorziet, onderkent en vertaalt de behoeftes van de business naar bruikbare oplossingen en voert deze oplossingen desgewenst in. Ook op het gebied van teammanagement kan De Graaf business u van dienst zijn. Hierbij wordt de aandacht primair op taakinhoud gevestigd: doet iedereen wel wat hij moet doen? Zijn er werkzaamheden of functies overbodig of moet er juist personeel bij? En kan de aanlevering of uitlevering van gegevens anders of beter?

Leon de Graaf: dé partner voor uw organisatie