Het kind van de dokter is altijd ziek

Hoewel ik het beroep van medicus altijd gemeden heb, ontleen ik ditmaal graag een beeldspraak van de beroepsgroep. Het kind van de dokter is altijd ziek.

In mijn werkzame leven bevind ik mij op het snijvlak van Business & IT. Dit in verschillende rollen en altijd met plezier. Zoals bij vrijwel iedereen, en zeker binnen mijn vakgebied, wordt het belang erkend van regelmatige back-ups. Op mijn pc en zelfs op mijn smartphone is dit allemaal goed geregeld. Mede met dank aan de firma Symantec.

Helaas… op mijn website bleek dit minder goed geregeld en is een deel van de inhoud verloren gegaan. Hoogste tijd voor mitigerende maatregelen! Het is een WordPress website en wordt gehost bij Strato. Na een korte ‘studie’ blijkt dit ook eenvoudig en met slechts enkele muisklikken te realiseren. Waar een mens al niet druk mee kan zijn.

Deel dit bericht op:

Recente berichten

  • BASF 2016-2017
  • September 2008
  • Het kind van de dokter is altijd ziek
  • Op zoek naar inspiratie voor uw bedrijf?